Αρχική σελίδα Νέα - Ανακοινώσεις Προμήθεια - Δανεισμός ψηφιακού υλικού σε μαθητές (15/4/2020)

Προμήθεια - Δανεισμός ψηφιακού υλικού σε μαθητές (15/4/2020)

Τετάρτη 22/4/2020:

Δεν έχουμε κάτι νεότερο μέχρι στιγμής.


Με ανακοίνωση της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαρνών στις 15/4/2020 δίνεται η δυνατότητα να "δανειστούν" μαθητές ψηφιακό εξοπλισμό (Laptop ή tablet) για τις ανάγκες της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, προς χρήση κατά το χρονικό διάστημα των μέτρων και όσο παραμένουν κλειστά τα σχολεία.

Για την προμήθεια πρέπει να σταλεί στο σχολείο (μέσω emailστο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ) αίτημα αποκλειστικά από το emailπου λαμβάνετε τις ενημερώσεις του Myschool. Στο αίτημα θα πρέπει να αιτιολογείτε την ανάγκη χορήγησης αυτού του εξοπλισμού. Τα αιτήματα θα διαβιβαστούν στον Δήμο. 

Προσοχή στο μήνυμα που τυχόν θα στείλετε πρέπει να γράφετε οπωσδήποτε το οναματεπώνυμο του κηδεμόνα, το ονοματεπώνυμο και η τάξη του μαθητή και ότι άλλο πιστεύετε θα διευκρίνιζε την ανάγκη για τον εξοπλισμό.

 

Ο εξοπλισμός που θα χορηγηθεί θα αποτελεί περιουσία του 6ου Γυμνασίου και της Σχολικής Επιτροπής. Ο εξοπλισμός θα χορηγηθεί με ονομαστικό πρωτόκολλο παράδοσης και παραλαβής στον κηδεμόνα του μαθητή και με την λήξη των μέτρων θα επιστραφεί στο σχολείο στην αρχική του κατάσταση για να χρησιμοποιηθεί στις αίθουσες.