Αρχική σελίδα Νέα - Ανακοινώσεις Τριήμερη εκδρομή Γ’ τάξης

Τριήμερη εκδρομή Γ’ τάξης

Οι μαθητές της Γ’ τάξης στα πλαίσια φιλολογικών μαθημάτων θα πραγματοποιήσουν τριήμερη εκδρομή στα Καλάβρυτα, την Πάτρα και την Αρχαία Ολυμπία από 7 έως 9 Απριλίου 2022.

Προϋπόθεση είναι να συγκεντρωθεί ο απαιτούμενος ελάχιστος αριθμός μαθητών. Πρέπει επίσης να έχουν συγκεντρωθεί οι απαραίτητες υπεύθυνες δηλώσεις γονέων και η κατάθεση προκαταβολής 20€. Η τελική εξόφληση θα πρέπει να γίνει μέχρι την Δευτέρα 4 Απριλίου 2022.

Μετά από δημόσια ανάρτηση προς υποβολή κλειστών προσφορών, από την αρμόδια επιτροπή (Διευθυντής, συνοδοί καθηγητές και εκπρόσωποι μαθητών) επελέγη ομόφωνα ως η πλέον αξιόπιστη και οικονομικότερη προσφορά αυτή του πρακτορείου «Happy Days Travel». Η τιμή είναι 162€ και περιλαμβάνει αρχηγό του τουριστικού γραφείου, μεταφορικά, διαμονή σιο ξενοδοχείο PORTO RIO 4* με ημιδιατροφή (πρωινό και δείπνο σε μπουφέ εντός του ξενοδοχείου), φόρους ξενοδοχείων και ασφάλιση.

Σύμφωνα με το αρχικό πρόγραμμα:

η πρώτη ημέρα θα περιλαμβάνει επίσκεψη στην περιοχή Καλαβρύτων (Οδοντωτός σιδηρόδρομος, Μέγα Σπήλαιο, Μονή Αγίας Λαύρας, Σπήλαιο Λιμνών, Τόπος θυσίας Καλαβρύτων, Μουσείο Καλαβρύτων),

η δεύτερη ημέρα θα περιλαμβάνει επίσκεψη στο Μουσείο και τον Αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας με ξενάγηση και τέλος

η τρίτη ημέρα θα είναι αφιερωμένη στην πόλη των Πατρών και ίσως της Ναυπάκτου.

Πριν την αναχώρηση των μαθητών, οι γονείς θα παραλάβουν πλήρες ενημερωτικό έντυπο για την εκδρομή με ονόματα, διευθύνσεις και τηλέφωνα τουριστικού γραφείου, αρχηγού εκδρομής, ξενοδοχείου και συνοδών καθηγητών. Επιπλέον θα υπάρχει και το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής.