Χριστουγεννιάτικη γιορτή (22/12/2017)

Την Παρασκευή 22/12/2017 έκλεισαν τα σχολεία μέσα σ’ ένα εορταστικό χαρούμενο Χριστουγεννιάτικο κλίμα 퍼피 리눅스 다운로드. Οι μαθητές παρακολούθησαν κατ’ αρχήν την προβολή ταινίας με θέμα τα Χριστούγεννα 마이클 잭슨 불법. Στην συνέχεια η χορωδία του σχολείου με την διεύθυνση του κ. Αλημίση τραγούδησε τα κάλαντα κι άλλα τραγούδια των ημερών 다운로드.

Παράλληλα μαθητές της Β’ τάξης είχαν ετοιμάσει ένα εορταστικό bazaar με δικές τους γλυκές και άλλες δημιουργίες αλλά και μια μικρή γωνιά «βιβλιοπωλείου» με την βοήθεια της κας Μαρκέτου 윈도우즈 미디어 플레이어 다운로드. Το σημαντικότερο είναι ότι η διοργάνωση αυτή των μαθητών, με δική τους πρωτοβουλία, αποσκοπούσε σε φιλανθρωπικό σκοπό μέσω της ενίσχυσης του ιδρύματος «Φλόγα» με όλα τα έσοδα της εκδήλωσής τους 다운로드. Με τον τρόπο αυτό έδειξαν ότι τους άγγιξε το πνεύμα των Χριστουγέννων και, ξεπερνώντας την καταναλωτική υστερία των ημερών, εκδήλωσαν αγάπη και αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους τους

Η εκπαιδευτική κοινότητα του 6ου Γυμνασίου Αχαρνών τους συγχαίρει γι’ αυτή τους την κίνηση και εύχεται να βρει μιμητές tutuhelper.

Καλές Γιορτές

 

 

Αφήστε μια απάντηση